이안을 바라보는 눈
2016.01.15 07:16

German School Seoul Auditorium Renovation / Daniel Valle Architects

조회 수 3423 추천 수 0 댓글 0
?

단축키

Prev이전 문서

Next다음 문서

+ - Up Down Comment Print Files
?

단축키

Prev이전 문서

Next다음 문서

+ - Up Down Comment Print Files

German_School_Aula_(1).jpg


                                         Courtesy of Daniel Valle Architects



German_School_Aula_(3).jpg

                                         Courtesy of Daniel Valle Architects


The design proposal is composed of three main features that configure an overall vision for 
the Auditorium Room. This vision is built up around the idea of flexibility, creativity, safety, 
and comfort. 

Concept_Diagram.jpg


German_School_Aula_(5).jpg

                                        Courtesy of Daniel Valle Architects 


The first design feature is a smart, efficient, and creative storage system to house all the 

musical instruments and other elements that are currently distributed along the room with no 

apparent order. 


German_School_Aula_(8).jpg

                                  Courtesy of Daniel Valle Architects 


Plan2.jpg


                                                         Floor Plan (b) 


The second feature is composed of two small rooms built inside the large room; the band 

rehearsal’s room and the office for the music teacher. The band’s room is mobile so that it 

can be positioned any place around the room. 


German_School_Aula_(9).jpg

 

                                      Courtesy of Daniel Valle Architects 


The third feature is a seating area meant to be occupied by students and staff in a casual 

way, as a lounge area that can be broken into individual units (stools) allowing multiple 

ways to organize a meeting, game, class, or lecture.


It is up to the imagination of users to configure numberless organizations.



나눔글꼴 설치 안내


이 PC에는 나눔글꼴이 설치되어 있지 않습니다.

이 사이트를 나눔글꼴로 보기 위해서는
나눔글꼴을 설치해야 합니다.

설치 취소

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5

Sketchbook5, 스케치북5